George Simion refuză să pună bazele unui eventual Guvern cu Ciucă și Ciolacu!

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat că nu va forma un eventual Guvern cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, dar a explicat că nu respinge PSD şi PNL dintr-o viitoare înţelegere de guvernare, ci doar pe liderii partidelor aflate în actuala coaliţie.

Președintele AUR, George Simion, a fost întrebat, joi seară, într-o emisiune, cu cine va forma AUR Guvernul.

”Da, am identificat, colaborăm. Pe unii vi-i pot spune, pe alţii nu. Un nume l-a devolat, de exemplu, premierul Ciolacu astăzi, acuzând PNL-ul şi acuzându-l pe Adrian Cozma de la Satu Mare că ar colabora cu AUR. Nu văd un lucru rău în asta. Domnul Cozma este, de fapt, un adept ca PNL-ul să părăsească guvernarea. Şi orice voce din PNL care crede că nu e locul PNL-ului lângă PSD, cred că e o voce rezonabilă cu care se poate discuta. Din păcate, îi avem acolo pe Predoiu, pe Rareş Bogdan, pe Alina Gorghiu şi toată această grupare”, a transmis liderul AUR.

El a afirmat că în ultimii zece ani PNL a devenit o “gaşcă” numită de la Cotroceni.

“Din nefericire, PNL-ul, de exemplu în ultimii 10 ani, după ce a plecat domnul Crin Antonescu din PNL, a devenit o gaşcă efectiv numită de la Cotroceni. Şi regimul Klaus Iohannis pentru mine este un adversar. Sunt singurul om şi singurul lider politic care s-a opus pe faţă în aceşti patru ani de Parlament lui Klaus Iohannis. Restul s-a dus la guvernare cu el. (…) Tot ce pot să vă garantez este că eu nu o să mă duc în Zanzibar şi nici nu o să-mi zică nimeni, pentru inactivitate, «dulapul»”, a mai declarat George Simion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.