După a doua tentativă de asasinat asupra sa, Trump i-a cerut lui Biden mai mulți agenți care să-i asigure securitatea!

Candidatul republican pentru Casa Albă, Donald Trump, i-a cerut președintelui Joe Biden mai mulți oameni în echipa care îi asigură securitatea, urmare a celei de-a doua tentative de asasinat asupra sa.

Trump a povestit, pe rețeaua de socializare X, că a fost sunat de Biden, care s-a arătat interesat de starea lui. ”Nu putea fi mai drăguț”, a descris candidatul republican demersul lui Biden.

Donald Trump a mai spus că, în contextul celei de-a doua tentative de asasinat, i-a cerut președintelui în exercițiu mărirea echipei care se ocupă de paza lui. ”Avem nevoie mai mulţi oameni în echipa mea de securitate, pentru la evenimente vin 50-60.000 de oameni”, a spus Trump.

Anterior relatării făcute de Trump pe X, Biden lăudase Serviciul Secret (Secret Service) pentru ”vigilență” și a confirmat că vor fi asigurate ”resursele necesare” pentru a asigura ”siguranța continuă” a candidatului republican.

A doua tentativă de asasinare a lui Trump a avut loc duminică după-amiază, în timp ce fostul președinte al SUA juca golf la clubul său din Florida. Potrivit serviciilor de securitate, unul dintre agenți a văzut țeava unei puști băgată printr-un gard, în timp ce Trump se afla la 300-400 de metri, când a și decis să deschidă focul.

Suspectul principal reținut de poliție este un bărbat de 58 de ani, care a călătorit în Ucraina după ce rușii au invadat teritoriile. Acesta pare că ar fi un susținător al trimiterii de arme și al armatei pentru a ajuta Kievul. „Sunt aici la Kiev şi vreau să folosesc Parcul Independenţei pentru a crea un oraş de corturi al tuturor străinilor de aici pentru a obţine sprijinul a mii de alţi civili străini care să vină şi să sprijine Ucraina”, a scris el pe Twitter în aprilie 2022.
”A fost cu siguranță o zi interesantă!”
Cei care s-au ocupat oficial de acest caz și l-au spun că în momentul de față bărbatul este reținut, deși nu este sigur că el ar fi principalul vinovat în ceea ce privește planificarea acestui atentat.

Într-un descrierea profilului de X, a bărbatului care a avut o tentativă eșuată de ucide împotriva lui Trump, Ryan a scris următoarele cuvinte: „Mă simt norocos că m-am născut în America, cu libertate şi oportunităţi şi sper să nu irosesc un lucru atât de valoros; să fac mai mult şi să iau mai puţin”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.