Secretarul general adjunct al PMP, Răzvan Sebe, critică respingerea candidaturii la Senat în diaspora pe o cauză identică în care PNL a fost a fost admis: Statul de drept moare acaparat de statul partidului unic, PSD PNL!

După președintele Eugen Tomac, și secretarul general adjunct al PMP, Răzvan Sebe, reacționează după blocarea candidaturii Dianei Șoșoacă pentru funcția supremă în stat. De asemenea, Răzvan Sebe a taxat respingerea, de către senatorii PSD și PNL, candidaturii reprezentanților adevăratei Opoziții, PMP, Forța Dreptei, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache, la alegerile parlamentare, la Senat în diaspora pe o cauză identică în care PNL a fost a fost admis.
„România se îndreaptă fără îndoială către un stat totalitar.
Respingerea Dianei Șosoacă nu este de plâns pentru ea ci pentru statul de drept și pentru interesul suprem al democrației bazate pe voturi.
Luni a continuat spectacolul cu adevărata opoziție, PMP, Forța Dreptei, Alternativa Dreapta și PNT Maniu-Mihalache și ne-au respins candidatura la Senat în diaspora pe o cauză identică cu a PNL care a fost a fost admis. Așa e când ai ministru al inJustitiei.
Justiția scârțâie, statul de drept moare acaparat de statul partidului unic, PSD-PNL, partid unic menit să mimeze în ochii occidentalilor democrația.
Mai nou încerca să ne prostească ca rup coaliția dar rămân să guverneze împreună acum și după alegeri. Istoria se repetă și își mai bate încă o dată joc de poporul român!” a precizat, revoltat, liderul PMP.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.