Elena Lasconi dă lovitura de grație guvernării PSD-PNL. Moțiune de cenzură, depusă împotriva Guvernului Ciolacu!

USR va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu. Anunțul a fost făcut chiar de prezidențiabilul reziștilor, Elena Lasconi.

Liderul USR, Elena Lasconi, face o mișcare interesantă, după ce liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că drumul coaliției PSD-PNL ”se oprește aici”. Lasconi a anunțat că USR va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu și le cere liberalilor să aibă curajul de a susține acest demers.

”Am cunoscut mii de soldați, am fost și în teatrul de operații din Afganistan și sunt mândră de militarii noștri. Sunt pricepuți și curajoși.

Domnul Ciucă e politician si vrea să ajungă primul ostaș în fruntea țării. Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă!

Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moțiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu.

Nicolae Ciucă a anunțat luni seară, într-o intervenție video, că rupe coaliția cu PSD, acuzând partenerul de coaliție că are „în ADN-ul său abuzul de putere”. El precizează că liberalii rămân, totuși, în guvern în această perioadă „doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza (PSD – n.r.) pentru a câștiga alegerile”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.