Vești proaste pentru PSD, PNL , USR și AUR. Ludovic Orban (Forța Dreptei), susținut de PMP, Alternativa Dreaptă și Partidul Național Țărănesc Maniu – Mihalache intră, oficial, în cursa prezidențială!

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, și-a înregistrat oficial candidatura la alegerile pentru funcția de Președinte al României, susținut de Partidul Mișcarea Populară, Alternativa Dreaptă și Partidul Național Țărănesc Maniu – Mihalache.

În urma tragerii la sorți de la Biroul Electoral Central, Ludovic Orban se va regăsi pe poziția 10 de pe buletinul de vot.

Liderul Forța Dreptei și-a depus sâmbătă, 5 octombrie 2024, candidatura pentru funcția de președinte al României alături de membri și susținători ai celor patru partide de dreapta.

”Candidatura mea este o candidatură firească, o candidatură normală, o candidatură naturală care este încununarea unei cariere de peste 33 de ani în serviciul cetățeanului român. Sunt un om obișnuit, un om simplu, un om care a fost crescut de oameni simpli și muncitori și care a frecventat cei șapte ani de acasă cu asiduitate, iar cei șapte ani de acasă au fost o călăuză pentru toată cariera mea în spațiul public”, a spus Ludovic Orban la sediul BEC.

”Astăzi candidez la funcția de președinte al României pentru că am convingerea că sunt pregătit să fiu un președinte foarte bun pentru România. Cunosc statul român, cunosc fiecare instituție a statului român, am trecut în cariera mea prin toate etapele, ierarhiile, etajele puterii”, a mai declarat candidatul Alianței Forțelor de Dreapta, la alegerile prezidențiale.

”Odată ajuns președinte, voi face tot ce este constituțional și legal posibil, să numesc un premier liberal și o guvernare liberală de centru-dreapta care să anuleze practic toate măsurile aberante, fiscale și de altă natură, care au fost luate de guvernele Ciucă și Ciolacu. Este inadmisibil să lovești mediul de afaceri, profesiile liberale, cei care își câștigă existența prin activități independente, angajații din mediul privat, chiar și persoanele din spațiu public, medici, asistente, profesori, cadre universitare, să îi lovești cu taxe și impozite exact pe cei care duc societatea înainte”, a spus Orban în discurs.

Președintele Forța Dreptei a menționat că va fi un președinte prezent și implicat, care va fi alături de oameni și de problemele lor.

„Voi fi un președinte de multe ori surprinzător, care va face foarte multe lucruri ce nu sunt scrise în Constituție. Sunt un om care respectă Constituția și legile țării, dar nu mă voi mulțumi să fac numai ce îmi cere Constituția, voi face mult mai mult decât atât. Voi fi un președinte prezent, un președinte implicat, un președinte simțitor, un președinte care să fie alături de oameni, un președinte care să fie într-o comunicare permanentă și deschisă cu oamenii, cu mass-media”, a susținut președintele Forța Dreptei, cu ocazia înscrierii candidaturii la Biroul Electoral Central.

„Am fost întrebat: de ce vă depuneți așa târziu candidatura, veți fi ultimul care vă veți depune candidatura. Răspunsul meu este simplu, parafrazând din Biblie: cel din urmă – voi fi cel dintâi”, a conchis Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.