Cristian Popescu Piedone îl susține pe Marcel Ciolacu la alegeri prezidențiale!

Cristian Popescu Piedone, primarul în funcţie al Sectorului 5 din Capitală, a anunţat că îl va susţine pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale din acest an, susținând că social-democratul, la fel ca şi el, „a pornit de jos”.

Pe cine a ales Piedone să susțină la alegerile prezidenţiale. Edilul de la Sectorul 5 al Capitalei susține că este timpul ca România să aibă un președinte român.

„Încă o zi de normalitate printre oameni. Încă o zi în care pulsul normal al vieții nu-l poate schimba nimeni. Încă o zi în care talpa țării strigă după ajutor. Domnule viitor preşedinte, Marcel Ciolacu, auziți rezonanța poporului român. Ştiu că ați plecat de jos ca şi mine, sunt ferm convins că nu v-ați desprins de realități! E timpul să faceți dreptate! E timpul ca românii să aibă un preşedinte român pentru România. Pe mine, domnule Marcel Ciolacu, m-ați convins”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

„Dar România e mare, românii sunt mulți, depinde doar de dumneavoastră să nu-i dezamăgiți. Piedone votează Marcel Ciolacu! P.S. Cei care aveți încredere în mine, credeți-mă, ştiu ce zic. Vă iubesc pe toți necondiționat. Piedone, unicul muritor între Zei”, a mai scris primarul de la Sectorul 5.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.