Senatorii au votat ridicarea imunității senatorului Eugen Pîrvulescu!

Senatul a votat, luni, în favoarea cererii ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu, privind ridicarea imunităţii senatorului PNL Eugen Pîrvulescu, pentru percheziţii informatice, în dosarul care îl vizează. Anteior, Comisia juridică a acestui for legislativ a dat raport favorabil, în unanimitate pentru ridicarea imunității parlamentarului.

Senatorul nu s-a prezentat la şedinţa Comisiei, pentru audiere. Senatul a încuviințat efectuarea de percheziții informatice în ceea ce îl privește pe Eugen Pîrvulescu, cererea fiind formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), cu 77 de voturi pentru, zero voturi împotrivă și un vot nul.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a adresat preşedintelui Senatului în cursul zilei de marţi, 15 octombrie 2024, cererea de ridicare a imunităţii parlamentare privind pe domnul Eugen PÎRVULESCU, în calitate de senator, pentru faptele care fac obiectul unui dosar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, anunţă ministerul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.