La TVR s-a lăsat cu scandal și leșin

0

După ce directorul TVR-ului, Stelian Tănase, a cerut din partea producătorului general Cristian Zgabercea un raport justificativ vizavi de costul uriaș al transmisiei sportive, in timpul ședinței Consiliul Director (CD) de săptămâna trecută, spiritele s-au încins, producătorului general i s-a făcut rău și a fost chemată salvarea, informează Amos News.

După turul meciului Steaua – Ludogoret, transmis pe 19 august, în direct la TV, de trei posturi, Digisport, Dolcesport și TVR 1/HD, a avut loc o dezbatere în ședința CD. Președintele Stelian Tănase a cerut explicații din partea producătorului general Cristian Zgabercea, vizavi de costul uriaș al transmisiei, cca.45.000 de euro, deși celelalte posturi plătiseră mult mai puțin.

„Am avut o discuție mai aprinsă, ce-i drept, i-am cerut o nota explicativă față de închirierea carului pentru ultimul Champions League, Steaua. Am declanșat o cercetare administrativă și am cerut note explicative de la toți cei care au fost în comisia de licitație. Aștept să vină toate aceste rapoarte. Am făcut și o cercetare a contractelor, iar pe 11 septembrie sper să fie în mapa Consiliului de Administrație pentru o discuție pe această temă”, a spus Tănase.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.