Iohannis, prins, din nou, cu minciuna

Președintele PNL, Klaus Werner Iohannis, a fost prins din nou cu minciuna. După ce a negat că s-a întâlnit cu Traian Băsescu la Vila Lac 3, în ciuda imaginilor apărute în presă, și a declarat că nu a mai vorbit cu acesta din 2008, acum Iohannis a fost prins din nou mințind, în legătură cu faptul că a fost la Grivco în 2009.

Într-o apariție televizată, Iohannis l-a acuzat pe Victor Ponta că minte atunci când spune că amândoi au fost la sediul Grivco și că el nu a fost niciodată acolo. Fostul ministru Codruț Sereș îl contrazice pe prezidențiabilul ACL și declară într-un interviu că el însuși este cel care l-a primit pe Iohannis și l-a condus în biroul lui Dan Voiculescu. Iată ce spune Sereș: „(…)eu l-am primit la intrarea în sediu GRIVCO, ne-am strâns mâna, ne-am salutat și l-am condus în încăperea în care se afla Dan Voiculescu”, informeaza Romaniatv.net.

Primele minciuni ale lui Klaus Iohannis au fost legate de întâlnirile cu Traian Băsescu. Când în presă au apărut imagini cu limuzina sa intrând pe poarta Vilei Lac 3, reședința președintelui, Iohannis a declarat că de fapt se ducea la Vila Dante, ceea ce s-a dovedit o minciună. Mai mult, primarul Sibiului a plusat, afirmând că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu din 2008. Din nou, au apărut dovezi care să demonstreze că și acest lucru este o minciună, Băsescu și Iohannis fiind pozați unul lângă celălalt la canonizarea lui Andrei Șaguna, în 2011. De asemenea, într-un interviu din 2010 pentru Agerpres, Iohannis afirmă că a discutat la telefon cu Băsescu despre „proiecte politice comune”. Acum, Iohannis a învățat pentru a treia oară că minciuna are picioare scurte, dar foarte probabil nu va fi și ultima oară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.