Maia Morgenstern şi Radu Beligan, în premieră, pe aceeaşi scenă

 Actorii Maia Morgenstern şi Radu Beligan se vor afla pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă, în premiera absolută a spectacolului „Leul deşertului”, care va avea loc pe 28 octombrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală, informează un comunicat.

Cariera actriţei Maia Morgenstern include numeroase personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale TV.

La rândul său, Radu Beligan are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar, din decembrie 2013, figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru. Piesa „Leul deşertului”, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cei doi actori, care se întâlnesc pentru prima dată în acelaşi spectacol.

Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan, din distribuţia acestei premiere mai fac parte Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa. Punerea în scenă a spectacolului se desfăşoară sub bagheta regizorală a lui Radu Beligan.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, în magazinele Germanos, dar şi online, pe bilete.ro, blt.ro, myticket.ro, biletoo.ro. Preţul unui bilet este de 100 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.