Narcisa Iorga, propusă pentru un nou mandat în CNA

Preşedintele Traian Băsescu a propus-o pe Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru un nou mandat în CNA.

Potrivit unor surse, propunerea a fost deja înaintată Comisiilor de Cultură din Parlament, care marţi vor audia candidaţii propuşi de cei în drept pentru ocuparea locurilor ce urmează să se vacanteze în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

La rândul său, Narcisa Iorga a confirmat pe contul oficial de Facebook că a fost propusă pentru un nou mandat de membru al CNA.

„Confirm că am fost propusă pentru un nou mandat de membru CNA, însă nu cred că am vreo şansă. Parlamentarii majoritari nu mă vor vota, invocând finalul de mandat al preşedintelui României, care face propunerea. În fapt, abia aşteaptă să scape de mine. Până mâine, când înţeleg că este posibil să fie şi votul în plenul reunit al Parlamentului, dar despre care eu nu am nicio informaţie oficială, mai e puţin. Vom trăi şi vom vedea! Cum s-a întâmplat în 2008, când Călin Popescu Tăriceanu a propus şi a obţinut două locuri în CNA înainte de vreme, este altă poveste”, a scris Narcisa Iorga pe contul său de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.