Brânză desface sacul promisiunilor electorale!

0

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la Președinție, William Brînză, propune acordarea unei subvenții de 2.000 de euro pentru fiecare mamă la naștere, informează Agerpres

El a declarat, sâmbătă, la Botoșani, că natalitatea din România este foarte scăzută, iar prin programul său electoral susține stimularea nașterilor.”Româncele trebuie ajutate și stimulate să nască. Se pune problema că suntem o nație îmbătrânită. Așa este, dar mă întreb cum o putem rezolva? În programul nostru avem subvenție de 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut, pentru că programul natalității este program de interes național”, a afirmat Brînză.

El susține că există riscul ca România să creeze locuri de muncă, dar să nu dispună de forța de muncă necesară.

Candidatul PER a susținut că Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt lipsiți de viziune.”Nu pot să las România destrămată, nu pot să las tinerii noștri să plece în continuare și nu pot să las țara pentru care ne-au murit străbunicii să pice pe mâna unor oameni care n-au niciun fel de viziune”, a afirmat Brînză.

El și-a manifestat totodată totala opoziție față de proiectele exploatării gazelor de șist din județul Vaslui și a aurului de la Roșia Montana, dar și față de inițiativa de acordare a autonomiei ținutului secuiesc.

.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.