Carmen Bejan trece prin momente grele în puşcărie

0

Condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru ca a ucis un barbat, studenta la medicina Carmen Bejan este bantuita de spiritul fetitei ei, care a murit la nastere. Impreuna cu sotul ei, vor sa faca un gest incredibil in memoria ei!

Autoarea uneia dintre cele mai sadice crime din ultimii zece ani, Carmen Bejan, fosta studenta la Facultatea de Medicina, s-a resemnat cu privire la pedeapsa primita pentru crima comisa, respectiv 20 de ani, insa un singur gand o mai bantuie acum: nu fapta pe care a comis-o, ci moartea fetitei ei, exact la nastere, se arată în cancan.ro.

Singurul om care a ramas alaturi de ea a fost sotul ei, Claudiu Satran, care a razbit, dupa mai mult timp, sa-si gaseasca de lucru si sa-i indeplineasca cel mai mare vis a lui Carmen in acest moment.“Salariul pe care il castig ca sofer este undeva la 1.000 de euro. Acum imi permit sa platesc si chiria si sa-i duc pachete si lui Carmen. Cel mai mare vis al nostru acum, dupa ce am vorbit cu sotia mea, este sa-i refacem mormantul fetitei noastre. Pentru ca acum intr-un sfarsit avem bani, vrem sa mai strangem cativa si sa aducem un mester din Ungaria care sa-i faca cavou din marmura alba si ingerasi din piatra. Si acum mormantul este ingrijit si plin de flori. Nu vrem sa mai facem copii!”, a spus Claudiu Satran, sotul studentei inchise pentru crima.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.