Pretențiile lui Bonnie Tyler

Share:

 

Luni, 13 octombrie, de la ora 19:00, celebra cântăreață Bonnie Tyler va susține un concert de excepție la Sala Palatului, urmat de prezența unei trupe extrem de iubite de publicul din Romania: Smokie. Aceștia vor completa atmosfera celor trei ore  de muzică live cu melodiile  pop-rock de neuitat, din care nu vor lipsi ”Living next door to Alice”, ”Don’t play your rock’n roll with me” sau ”Mexican Girl”. 

Organizatorii pregătesc cu strictețe fiecare condiție impusă pentru a garanta cu încă un show de succes, fără a scăpa din vedere chiar și cele mai mici detalii ce vizează pretențiile artiștilor și a staff-ului în materie de transport, cazare sau preferințe culinare.
Faimoasa cântăreață, Bonnie Tyler va ajunge la București cu o zi înaintea concertului de la Sala Palatului, cu o cursa aeriană din Londra.
În perioada vizitei sale la București, artista  va fi protejata de doi bodyguarzi, se va deplasa cu o mașina de lux și va locui în apartamentul prezidențial al unui hotel de 5 stele situat in apropierea sălii de spectacol. Artista a solicitat serviciul room-service, disponibil 24 de ore, acces la solar, piscina și sala de fitness fiind închiriate special pentru Bonnie Tyler și membrii echipei sale.
Cele trei mese principale ale zilei vor fi servite in restaurantul hotelului, iar pentru cina de dupa concert, au fost solicitate rezervări la trei restaurante de lux.

În ziua concertului artistei îi vor fi puse la dispoziție doua cabine, una dintre acestea fiind amenajată pentru costume. Cabina artistei va fi dotată de asemenea, cu o oglindă mare și lumini speciale pentru machiaj și nu va lipsi un mini bufet dotat cu băuturi răcoritoare dietetice, ceai englezesc, și în mod special, o sticlă cu vin, preferatul acesteia fiind Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă. Înainte de concert, Bonnie Tyler va servi preparate culinare cu ton, carne de vită, diferite sortimente de brânzeturi, dar și salate și fructe proaspete.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.