Cont fals al DNA pe Facebook

Share:

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) atrage atenţia că nu are niciun fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook, reprezentanţii instituţiei sesizându-se după ce au găsit un cont fals, care foloseşte însemnele şi denumirea DNA.

Oficiali din DNA au precizat, pentru Mediafax, că până în acest moment nu au încercat să identifice persoana care a înregistrat acest cont fals, întrucât informaţiile prezentate pe aşa-zisa pagină de Facebook a Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu sunt denigratoare. De altfel, spun sursele citate, pe acest cont apar comunicatele parchetului, însă problema principală este aceea că unele persoane ar putea trimite sesizări pe această pagină de socializare şi ar putea să se plângă de faptul că ele nu sunt luate în seamă.”Direcţia Naţională Anticorupţie a fost înştiinţată asupra existenţei, în reţeaua de socializare Facebook, a unei pagini care conţine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituţiei. Utilizatorilor reţelei de socializare Facebook le atragem atenţia că Direcţia Naţională Anticorupţie nu deţine nici un fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook”, spun reprezentanţii instituţiei.

Mai mult, spun sursele citate, existenţa unei pagini cu însemnele şi denumirea instituţiei reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică. „Precizăm ca DNA, în calitate de deţinător al mărcii înregistrate la OSIM, are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conţinutul mărcii. DNA anunţă că singura locaţie a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet www.pna.ro”, se mai spune în comunicatul de presă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.