Iohannis respinge varianta refacerii USL

Share:

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi seara, că Partidul Naţional Liberal nu-şi doreşte refacerea USL, el comentând astfel la o emisiune televizată afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu că se va reface Uniunea Social Liberală.

„Nici nu ştim cum să mai clasificăm aceste descoperiri ale preşedintelui. Este o afirmaţie de-a dreptul caraghioasă. Nu a existat niciodată la noi intenţia, după ce ne-am despărţit de PSD, să refacem USL. (…) Adevăratul PNL, acum în forma ACL, nu numai că nu-şi doreşte, nu a luat niciodată în considerare refacerea USL-ului”, a spus Klaus Iohannis, care a arătat că cei care îşi doresc refacerea USL sunt cei care au plecat din PNL şi s-au alăturat partidului lui Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat joi seara, într-o emisiune televizată, Partidul Naţional Liberal condus de Klaus Johannis cu expresia „cloacă liberală” şi a spus că USL-ul se va reface dacă acesta ar câştiga alegerile.”Numai dreaptă nu e asta a lui Iohannis. E cloaca de la PNL care a stat mână în mână cu PSD-ul la toate blestemăţiile din 2007 încoace. Sunt două rele la fel. O să-i vedeţi, dacă s-ar întâmpla să câştige Johannis, refac USL-ul, îşi văd de viaţa lor de dinainte. Ce argumente să-mi aducă PNL-ul că s-a schimbat? V-aţi uitat pe lista cu cei cărora nu li se ridică imunitatea prin Parlament?”, a declarat Traian Băsescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.