Soprana Svetlana Sinencova, în recital la București

La început de iarnă, un recital inedit derulat luni, 8 decembrie (de la ora 19.00), în Studioul Alfred Alessandrescu al Radiodifuziunii Române, ne poartă imaginar spre ţinuturile îndepărtate şi înzăpezite ale Rusiei.

  Recitalul prezentat de soprana de origine rusă SVETLANA SICENCOVA şi de pianista MAGDALENA FAUR ne propune o serie de cântece ruseşti în ale căror versuri sunt cuprinse poveşti de dragoste (A fost primăvară timpurie, Doar cel ce ştie dorul, El m-a iubit atât de mult, A uita aşa repede etc.). De asemenea, publicul va avea plăcerea de a asculta câteva partituri cunoscute din opere semnate de Ceaikovski: “Evgheni Oneghin”, “Dama de pică”, “Iolanta”, “Fecioara din Orleans” ş.a.

Soprana SVETLANA SICENCOVA provine dintr-o familie de actori şi a studiat canto la Moscova şi la Chişinău. A fost prim-solistă a Teatrului de Operă din Constanţa şi a colaborat cu Opera Naţională Română Cluj – Napoca, Opera Română Craiova, Teatrul Muzical din Galaţi etc., abordând o gamă variată de roluri. Pianista MAGDALENA FAUR şi-a construit un repertoriu divers, de la perioada barocă la creaţie contemporană, în special în cadrul concertelor camerale. Este artist liric în Corul Academic Radio şi în prezent ocupă şi poziţia de pianist corepetitor al Corului de Copii Radio.

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.