Volumul „Pas cu Pas”, cel mai vândut în luna noiembrie

Volumul „Pas cu Pas”, scris de preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine vândute cărţi în luna noiembrie pe site-ul elefant.ro.

În luna noiembrie, în centrul atenţiei cititorilor români a fost volumul autobiografic „Pas cu Pas”, semnat de Klaus Iohannis, iar pe elefant.ro, în varianta electronică, cartea a fost vândută într-o singură lună în mai multe mii de exemplare, informează un comunicat remis Mediafax.

Pe locul al doilea în topul eBook-urilor cu cele mai mari vânzări în noiembrie se află volumul recent lansat al lui Paulo Coelho „Adulter”. Clasamentul este completat pe poziţia a treia de cunoscuta autoare E. L. James, cu primul volum din „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.”A fost o avalanşă de cereri pentru cartea «Pas cu Pas» semnată de Klaus Iohannis, mai ales pentru că în format digital se poate descărca şi citi imediat povestea de viaţă a preşedintelui ales al României. Pentru o perioadă, chiar a fost singura modalitate de a intra în posesia ei”, a declarat Dan Vidraşcu, CEO elefant.ro.

În topul autorilor români, cartea tipărită „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, semnată de Chris Simion, este în continuare una dintre preferatele publicului, fiind pe prima poziţie în clasamentul realizat de elefant.ro. Locul al doilea este ocupat de Irina Binder, cu cele două volume „Fluturi”, iar pe poziţia a treia s-a situat volumul „Exerciţii de echilibru”, scris de Tudor Chirilă.

Topul autorilor străini este condus de Paulo Coelho, cu „Adulter”, poziţia a doua fiind ocupată de una dintre cele mai citite cărţi ale acestui an, „Hoţul de cărţi”, a lui Markus Zusak. „Cincizeci de umbre ale lui Grey, vol 1” continuă să fie în topul preferinţelor românilor pentru carte străină, ocupând poziţia a treia în vânzările lunii noiembrie pe elefant.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.