Negocieri de culise și întâlnire secrete în cursa pentru șefia PNL

Share:

Întâlniri secrete au loc în această perioadă în PNL pentru a se stabili care va fi urmaşul lui Klaus Iohannis la şefia partidului, informează România TV.

Cu o săptămînă înainte ca Iohannis să demisioneze de la șefia partidului, bătălia pentru conducerea partidului s-a intensificat. Potrivit unor surse din partid, citate de România TV, Klaus Iohannis va demisiona de la şefia partidului şi din partid pe 18 decembrie. Tot atunci se va convoca un Birou Politic  în care se va alege persoana care va conduce gruparea liberală.

În cursa pentru postul de lider PNl s-au înscris teodor Atanasiu şi Leonard Orban. Conform surselor citate, senatorul Teodor Atanasiu a organizat o întâlnire secretă cu unii dintre șefii de filiale, profitând de absența din țară a contracandidatului său Ludovic Orban. Atanasiu speră să-i convingă pe aceştia să-l voteze la Biroul politic care are loc săptămâna viitoare.

În cadrul întâlnirii, Atanasiu le-a spus acestora că a avut o discuţie cu Klaus Iohannis, iar preşedintele ales l-ar fi anunţat că, deocamdată, nu susţine pe nimeni la conducerea partidului. Teodor Atanasiu lasă însă să se înțeleagă  că el este alesul şi că are binecuvântarea lui Iohannis pentru a candida la conducerea PNL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.