”Factorul uman”, la Teatrul de Comedie

0

Factorul uman, o tragicomedie despre teama de singurătate și nevoia de iubire, are ultima reprezentație din acest an vineri, la Teatrul de Comedie.

 Ludovic își construiește un OZN în curtea casei, iar mama lui, fascinata de micuta Dorothy, se refugiaza în universul povestii Vrajitorului din Oz. Cei doi traiesc într-o lume fictivă, încercand astfel să se izoleze de realitatea crudă a lumii contemporane. Vineri 19 decembrie, la ora 19:00, Teatrul de Comedie vă invită la „Factorul uman”, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, unul dintre vârfurile tinerei generații de regizori. „Factorul uman” este o tragicomedie despre o societate dependentă de antidepresive, despre teama de singurătate și nevoia de iubire.

Actorii Ana Ciontea (cunoscută pentru rolurile din „Un duel”, „Avalanșa”, „Revizorul” și „Hoți” la TNB), Dan Rădulescu („Mizantropul” la Teatrul Nottara, „Bullets over Lipscani” la Godot) și Monica Săndulescu („Treapta a 9-a” la Unteatru), vă invită la un spectacol copleșitor, care îți taie răsuflarea.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.