Gerul năprasnic continuă să facă victime!

0

Vremea geroasă a făcut noi victime. Încă patru oameni din Suceava şi Botoşani au fost găsiţi înghetaţi în case. Astfel, numărul total al celor ucişi de valul de temperaturi polare a ajuns la șapte. Iar meteorologii anunţă temperaturi extrem de scăzute şi pentru perioada următoare. 

Gerul cumplit din ultimele zile a omorât doi bărbaţi din judeţul Botoşani. Primul avea 60 de ani şi locuia într-o anexă gospodărească, lângă oraş. Cel de-al doilea avea 54 de ani şi era din localitatea Flămânzi.

Potrivit România TV, aceeaşi soartă au avut-o şi un bărbat şi o femeie din judeţul Suceava. Ei au fost găsiţi îngheţaţi în case. Şi în ultima zi a anului trecut, trei oameni au murit din cauza frigului. Printre ei, un bărbat din Mioveni, judeţul Argeş, care a fost găsit îngheţat în zăpadă. Bărbatul era îmbrăcat doar în trening, iar cei care-l cunoaşteau spun că locuia în apropiere de locul în care a fost descoperit. Ei cred că a ieşit să cumpere ceva, dar i s-a făcut rău.

Meteorologii spun că şi în perioada următoare ne vom lupta cu frigul, iar medicii trag un semnal de alarmă şi îi sfătuiesc pe oameni să se protejeze. În special vârstnicii sunt cei mai afectaţi. Specialiştii susţin că în luna ianuarie se vor înregistra temperaturi cu mult mai scăzute faţă de normalul acestei perioade.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.