Lună plină, la Teatrul din Arad

0

Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad demarează din nou proiectul “Luna plină de teatru”, în perioada 8 ianuarie – 8 februarie. Biletele pentru spectacolele teatrului arădean se pun în vânzare de sâmbătă, 3 ianuarie.

“Luna plină de teatru” aduce în fața publicului 20 de spectacole, între care și două premiere. În plus, pentru prima oară în cadrul proiectului, actorii arădeni vor juca în câteva oraşe din judeţ.

Timp de o lună, în perioada 8 ianuarie – 8 februarie, preţul unui bilet la teatru este de 5 lei, indiferent de categoria de vârstă. Accesul la spectacole se va face exclusiv pe baza biletului, întrucât abonamentele nu sunt valabile. Orarul agenţiei teatrului este de luni până vineri între orele 10:00 – 14:00 şi 17:00 -19:00, iar sâmbăta şi duminica de la 10:00 la 12:00 şi de la 17:00 la  19:00. În zilele în care sunt programate câte două reprezentaţii, agenţia va fi deschisă suplimentar între orele 15:00 și 19:00.

Începând din data de 5 ianuarie, spectatorii vor putea să îşi achiziţioneze şi bilete on line prin sistemul integrat de ticketing disponibil pe www.biletmaster.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.