Boc a vrut să urce în autobuzele noi din Cluj cu un bilet expirat

0

Primarul Clujului a încercat să testeze noile validatoare de bilete din autobuzele proaspăt cumpărate folosind tichete care nu mai erau valabile. Directorul CTP Cluj, Liviu Neag, a salvat situaţia în cele din urmă şi i-a oferit primarului un bilet valabil.

Scena a avut loc pe platoul Sălii Sporturilor, la prezentarea primelor şase autobuze noi, introduse în circulaţie vineri la prânz.

Pentru a testa validatoarele moderne de bilete cu care acestea erau echipate, atât primarul Clujului, cât şi directorul companiei de transport, Liviu Neag, aveau nevoie de noile bilete tipărite de CTP şi intrate în vânzare de câteva zile bune. Emil Boc a refuzat, iniţial, să primească un astfel de tichet de la directorul companiei clujene de transport, argumentând că a venit pregătit şi că are un bilet la el. După ce edilul l-a scos din portofel, Liviu Neag i-a atras atenţia că respectivul tichet este, însă, expirat, cei de la CTP tipărind între timp alte bilete, pe o hârtie specială, pentru ca ele să poată fi folosite şi pe noile autobuze.

După ce s-a scuzat prin faptul că şi-a cumpărat biletul anul trecut, Boc a acceptat noul tichet din partea lui Liviu Neag, cel care i l-a „confiscat” rapid pe cel vechi, astfel că primarul a reuşit să-şi valideze primul bilet pe autobuzul mov.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.