Un mort și doi răniți pe platourile de filmare ale peliculei „Silence”

Share:

O persoană a murit și două au fost rănite joi în urma prăbușirii unui tavan pe platourile de filmare din Taiwan ale peliculei „Silence”, în regia lui Martin Scorsese, a indicat un purtător de cuvânt al producției, citat de Reuters.

La momentul accidentului, cei trei lucrau la consolidarea unei clădiri a Studiourilor CMPC, care fusese considerată nesigură, a indicat într-o declarație purtătoarea de cuvânt a filmului, Leslee Dart.

„Toată lumea este în stare de șoc și de durere și își exprimă cea mai profundă îngrijorare și simpatie pentru familiile persoanei care a murit și pentru cei răniți”, a completat ea, fără a oferi detalii despre starea persoanelor rănite.

„Silence”, aflat încă în faza pre-producție, este primul film al lui Scorsese după „The Wolf of Wall Street” (2013) și îi va avea în distribuție pe Liam Neeson, Andrew Garfield și Adam Drive.

Adaptat după romanul cu același nume al autorului japonez Shusaku Endo, pelicula are în centru povestea unor misionari iezuiți portughezi din secolul al XVII-lea care se confruntă cu violențele și persecuțiile în Japonia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.