Eveniment — 01 februarie 2015
Accident grav în Ilfov. Un mort și trei răniți!

O persoană a murit şi alte trei, între care un copil, au fost rănite grav, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit pe DN5, în localitatea ilfoveană 1 Decembrie, victimele fiind duse la spitale din Capitală cu un elicopter SMURD şi cu ambulanţe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Danile Vasile, a declarat pentru Mediafax că în urma accidentului produs în zona localităţii 1 Decembrie, judeţul Ilfov, a decedat o femeie. Alte patru persoane, între care un copil, au fost rănite, acestea fiind transportate la spitale din Capitală. Una dintre victime, un bărbat care a suferit fracturi multiple, a fost preluat cu un elicopter şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Celelalte trei victime au fost transportate cu ambulanţe la spitale din Bucureşti.

Copilul rănit în accident a fost dus la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni, acesta având un traumatism cranio-cerebral sever, a declarat pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *