Stagiunea de marți seara – De la Viena la Bucureşti

Share:

Violoncelistul Ştefan Cazacu este student în anul III la Universität für Musik und darstellende Kunst din Viena, clasa prof. Rienhard Latzco .

Devenirea sa, s-a construit în timp, cu paşi siguri, treptat şi solid. Din 2004 până în prezent tânărul muzician a fost laureat cu premiul I la toate Olimpiadele naţionale de muzică din România, confirmări şi recunoaşteri la care a adăugat, apoi ( spicuim de pe lista ce ne stă la dispoziţie) în 2008 Premiul I la Concursul Internaţional de la Liezen –Austria şi Premiul II la Concursul Internaţional Antonio Janigro (Croatia), în 2010 Marele Premiu ” Eurovision Young Musician “ România, în 2011 Premiul I la Concursul “Drumul spre celebritate “ organizat de Radio România şi în 2012 Premiul I la Concursul Lions România.

Violoncelistul Ştefan Cazacu este pentru a doua oară titularul unui recital în Stagiunea de marţi seara. De astă dată, el va evolua pe scena din Sala mică a Ateneului Român alături de alţi doi tineri muzicieni, pianistul Daniel Dascălu, din anul 2014 student şi el la Universität für Musik und darstellende Kunst, Viena, clasa de pian a prof. Martin Hughes şi violonistul Caius Daniel Piticaş Moldovan astăzi şi el student la aceeaşi prestigioasă universitate din capitala austriaca, la clasa prof. Jan Pospíchal

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.