Marian Oprişan, audiat în dosarul „Referendumului”

Share:

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a prezentat luni la Curtea Militară de Apel pentru a fi audiat ca martor în dosarul „Referendumului”.

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a prezentat luni la Curtea Militară de Apel pentru a fi audiat ca martor în dosarul „Referendumului”, informează Agerpres.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) judecă, luni, noul termen în dosarul „Referendumului”, în care este judecat ministrul Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. De asemenea, Oprişan a fost trimis în judecată, în 2006, de către procurorii DNA pentru abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri, fals şi uz de fals.

Procurorii susţin că o comisie de licitaţie de la Consiliul Judeţean, numită de Marian Oprişan, ar fi încredinţat banii viraţi de Ministerul Transporturilor, pentru lucrări de pietruire a unor drumuri comunale, în valoare de 1,9 milioane de dolari, unor firme neeligibile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.