Ponta laudă proiectele noilor Coduri Fiscal și de Procedură Fiscală

0

Premierul Victor Ponta a susținut, miercuri, că programul privind noile măsuri fiscale este cel mai bun, urmând ca proiectele celor două coduri să intre în dezbatere în Guvern în perioada 18 – 25 martie.

„Cel mai important document, de fapt, strategie pe care o avem de finalizat în această primăvară, Codul fiscal și Codul de procedură fiscală, măsurile și strategia de relaxare fiscală. Domnul Vâlcov își face datoria, a mers, discută cu grupurile parlamentare. Vă rog pe toți membrii Guvernului să vă uitați asupra implicațiilor pozitive și să ajutăm în acest efort de consens public pentru a adopta aceste măsuri”, a declarat premierul în cadrul ședinței de guvern, informează Agerpres.

Ponta a adăugat că proiectul propus de coaliția de guvernare este cel mai bun, dincolo de câteva „mici critici” venite din partea celor care „ziceau că au un program mai bun, dar nu-l au”.

„Program mai bun decât cel pe care noi l-am propus nu are cine să aibă în România. Important este că după trei ani de muncă putem să facem și reducerea TVA, și toate celelalte măsuri și mai ales să avem pe termen mediu și lung un plan și o strategie foarte clare de dezvoltare economică. Deci, vă rog pe toți miniștri, pe domeniul fiecăruia, Muncă în mod special, pe partea de salarii, dar și Economie, Mediu, Transporturi, toate celelalte, să continuați să avem discuțiile”, a mai declarat premierul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.