Percheziții în Argeș. Vizat: șeful regionalei Electrica Argeș!

0

Nouă percheziții sunt efectuate luni în județul Argeș, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese și abuz în serviciu, informează Agerpres.

La descinderi participă polițiști de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.”Acțiunea vizează probarea activității infracționale a două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de conflict de interese și abuz în serviciu. Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că un bărbat ar fi favorizat o societate comercială, pentru ca aceasta să obțină lucrări la rețeaua de instalații electrice de pe raza județului Argeș”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Conform estimărilor anchetatorilor, prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste două milioane de euro. Acțiunea polițiștilor argeșeni beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.