Real Madrid vine în vară la București!

Share:

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a dat acordul de principiu pentru un meci amical România – Real Madrid, care ar urma să se dipute anul acesta pe Arena Naţională.

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care în vara lui 2012 a organizat în România meciul amical Dinamo – FC Barcelona, o va aduce anul acesta la Bucureşti pe Real Madrid, care ar urma să dispute o partidă de verificare împotriva echipei noastre naţionale. Thiess susţine că a obţinut în acest sens acordul de principiu din partea conducerii FRF, relatează Romaniatv.net.

„Am avut miercuri o întâlnire. Abordarea FRF-ului faţă de propunerea pe care o are din partea noastră e o surpriză foarte plăcută. Acum suntem în faza în care găsim variantele potrivite ca un eveniment de această anvergură să aibă loc. Eu văd o deschidere foarte, foarte pozitivă din partea FRF-ului şi sunt plăcut impresionat. Oamenii sunt deschişi, sunt pregătiţi”, a declarat Adrian Thiess, pentru agenţia Mediafax.

Partida ar urma să se dispute în luna august, însă în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu reprezentanţii FC Steaua – club care are cei mai mulţi jucători selecţionaţi la naţională – din cauza programului încărcat din acea perioadă, atunci amicalul ar putea avea loc în luna noiembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.