Băsescu, asaltat de admiratoare la sediul PMP

Traian Băsescu a venit, duminică, de 8 Martie, la PMP, unde le-a vorbit femeilor, care s-au strâns la sediul partidului, despre viaţa de bunic, dar şi despre obiectivele formaţiunii în perspectiva alegerilor din 2016. 

Traian Băsescu a fost asaltat de admiratoare, duminică, la sediul PMP, unde a avut loc un eveniment al Organizaţiei de femei, cu ocazia Zilei de 8 Martie.

La apariţia fostului preşedinte, acestea au început să-i scandeze numele. Fostul preşedinte le-a urat „La mulţi ani”, în timp ce acestea se înghesuiau să-l pupe sau să-şi facă fotografii cu fostul lider de la Cotroceni.”Domnul preşedinte, de 10 ani aştept să vă pup şi eu acuma”, i-a spus una dintre femei. „Nu era mai bine mai devreme, doamnă?”, i-a răspuns răzând Băsescu. „Acum marea miză este să nu mă mai bag in politică”, a mai spus Băsescu, replica PMP-istelor venind prompt:”Acum e nevoie”. „Şi eu zic la fel”, le-a completat fostul preşedinte.

„Gata! Cine l-a pupat pe dl preşedinte să se dea la o parte”, au venit indicaţiile organizatorilor evenimentului.  „Domnu preşedinte, nu plec de aici până nu ne pupăm”, a sărit o femeie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.