Anchetă la Spitalul din Brașov

Share:

Anchetă la spitalul judeţean din Braşov după scandalurile din ultimele zile. Cum a fost posibil ca o bătrână să fie externată numai în pijama şi papuci şi cum de nimeni nu s-a sesizat de condiţiile inumane în care sunt transportaţi pacienţiicu o Dacie papuc, trecută demult de vremea casării? Sunt întrebările la care încearcă să răspundă comisia de anchetă de la Consiliul Judeţean. La Braşov este aşteptat şi Corpul de Control al ministrului Sănătăţii.

Conducerea Consiliului judeţean nu-şi explică de ce pacienţii sunt transportaţi cu maşini vechi, înghesuiţi în portbagaj, mai ales că în ultimii ani s-au cumpărat ambulanţe noi.

Conducerea spitalului ar trebui să răspundă pentru nereguli, susţin reprezentanţii Consiliului Judeţean. Singurul sancţionat până acum este şoferul care a condus ambulanţa veche.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că va trimite Corpul de Control ca să verifice situaţia din Spitalul Judeţean Braşov. În ultimele zile, presa a relatat întâmplări şocante. Sâmbăta trecută o pacientă de 82 de ani a fost externată pe proprie răspundere şi lăsată să plece în pijama şi papuci, fără ca rudele să fie anunţate. A fost găsită moartă după ce familia a căutat-o 48 de ore.

Ieri, jurnaliştii au suprins momentul în care dintr-o ambulanţă veche şi ruginită au coborât trei pacienţi … prin portbagaj.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.