Șoc: Teja nu mai pleacă de la Dinamo!

Share:

Mihai Teja continuă la Dinamo după ce, miercuri, ajunsese la un acord cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă pentru rezilierea contractului!

Daniel Stanciu, managerul lui Dinamo, a anunţat că Mihai Teja şi Ionuţ Negoiţă au avut o întrevedere în care a fost discutată situaţia echipei, dar nu s-a pus problema despărţirii, relatează Romaniatv.net.

„Normal că au fost discuţii. Discuţii sunt în fiecare zi. E logic. M-am întâlnit şi eu cu Teja dimineaţă, apoi am continuat o discuţie în doi, apoi în trei, că a venit şi domnul Negoiţă. După antrenament a mai fost o întrevedere între domnul Negoiţă şi Mihai Teja. Nu i s-a transmis nimic din partea conducerii. Au fost discuţii, pentru că e normal să facem o astfel de analiză, pentru că eu sunt conducătorul clubului, Teja e antrenorul principal, iar domnul Negoiţă e principalul finanţator. E antrenorul pe care mi l-am dorit şi avem o strategie împreună în ceea ce priveşte Dinamo până în vara lui 2015 şi pentru următorul sezon”, a declarat Daniel Stanciu pentru Digi Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.