Șase ani de la moartea lui Dolănescu!

La şase ani de când Ion Dolănescu a încetat din viaţă, fraţii săi au făcut parastas la cimitirul Bellu. În acelaşi timp, Dolănescu este pomenit şi dincolo de Ocean, la Biserica Românească din Orlando, unde se află fiul său Ionuţ.

Fraţii şi sora lui Ion Dolănescu au venit sâmbătă la cimitirul Bellu din Capitală unde se află mormântul îndrăgitului artist. Marele absent, Ionuţ, este departe de ţară, dar s-a ocupat atât din punct de vedere organizatoric, cât şi financiar de toate detaliile slujbei de pomenire a tatălui său şi a coordonat din SUA tot evenimentul. relatează Romaniatv.net.

Fiul lui Ion Dolănescu a ţinut legătura telefonic cu unchii lui, adică fraţii lui Ion Dolănescu, dar şi cu finii şi cu toţi cei care au ajutat la pregătirea parastasului.

În acelaşi timp, Ionuţ Dolănescu şi-a pomenit tatăl printr-o alta slujbă la Biserica Românească din Orlando, Florida. Familia a ales să organizeze parastasele în această zi de pomenirea morţilor, înainte de data de 19 martie, când se comemorează şase ani de la dispariţia lui Ion Dolănescu

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.