Deputatul Theodor Nicolescu, adus la DNA

0

Foşti şefi ai ANRP sunt audiaţi, luni, la DNA, în dosarul în care este a fost citat şi şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu. Deputatul PNL Theodor Cătălin Nicolescu a fost adus cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie. La scurt timp, în faţa procurorilor a ajuns şi fosta şefă ANRP, Ingrid Zaarour.

Deputatul PNL Theodor Cătălin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, în acelaşi dosar în care este audiat şi şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii vizează retrocedarea ilegală a unor imobile supraevaluate.

Theodor Cătălin Nicolescu, deputat de Argeş, a ocupat în trecut funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.Totodată, la sediul DNA a fost citată şi Ingrid Zaarour, fostă şefă a ANRP.

Ingrid Zaarour a ocupat funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, până în 2009, când conducerea instituţiei fiind preluată de către Ancuţa Gianina Oprea, consiliera preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Potrivit unor surse judiciare, în baza unei decizii a Curţii de Conturi a României, au fost reevaluate 452 de dosare de despăgubire de la ANPR şi s-a constatat că 94 de dosare au fost supraevaluate cu 20%.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.