Fată de 13 ani, bătută cu bestialitate de propriul tată

O fată de 13 ani din judeţul Vaslui a fost transportată de urgenţă spital, cu leziuni la cap şi abdomen, după ce a fost bătută de tatăl său pe motiv că nu făcea treabă în casă.

Mama copilei a sunat la 112 după ce fata a fugit de la locuinţa tatălui său, în grija căruia a fost încredinţată de către instanţă, şi s-a dus la bunicii materni.

Transportată iniţial la Spitalul Huşi, fata a fost transferată la Spitalul Judeţean Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu leziuni abdominale şi traumatism cranio-cerebral, fiind internată la Secţia Neurologie.

„În urma sesizării primite, poliţiştii au mers împreună cu asistentul social de la primărie la locuinţa tatălui, care a recunoscut că şi-a lovit fiica cu palmele peste faţă pe motiv că nu-l ajută în gospodărie. Când starea de sănătate a minorei va permite, se va face audierea acesteia. Pe numele bărbatului de 36 de ani s-a întocmit dosar penal pentru două infracţiuni, respectiv loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au declanşat o anchetă în acest caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.