Atac armat într-un restaurant din Suedia. Mai mulți morți!

Autoritățile nu au oferit nicio informație în legătură cu suspecții. O anchetă este în curs de desfășurare. Pentru moment, poliția nu a putut confirma numărul victimelor. Presa din Suedia a informat că ar putea fi vorba despre cel puțin doi morți și opt răniți, informează Agerpres.

Potrivit Dagens Nyheter, un jurnal din Stockholm, la locul incidentului au fost trimise cel puțin zece ambulanțe. Cel puțin opt persoane au fost internate în spital. Un martor citat de cotidianul Aftonbladet a povestit că două persoane înarmate cu puști Kalașnikov au pătruns în restaurant și au deschis focul. Alarma a fost dată la ora locală 22.23 (21.23 GMT). Poliția suspectează că incidentul a fost provocat de grupuri rivale de infractori, în măsura în care aceștia și-au făcut simțită prezența în cartierul respectiv, adaugă ziarul amintit.

Un alt ziar, Expressen, a informat că în spatele cordonului de polițiști a putut fi văzut corpul unei persoane acoperit cu un cearceaf galben. Göteborg este al doilea oraș ca mărime din Suedia, port pe coasta de vest a țării.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.