Percheziții la traficanții de droguri din Galați

0

Oamenii legii au descins în şase locaţii din judeţul Galaţi şi au ridicat substanţele ilegale din locuinţele suspecţilor. Acţiunea vizează destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în traficul de droguri de mare risc. Suspecţii au procurat şi apoi au comercializat drogurile la consumatori din judeţ.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galaţi au efectuat joi dimineaţa 6 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Galaţi. A fost vizată destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în traficul de droguri de risc şi de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, că începând cu februarie 2015, membrii grupării ar fi procurat, deţinut şi comercializat droguri de risc (marijuana) şi droguri de mare risc (pentedronă) către diferiţi consumatori de pe raza municipiului Galaţi. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost găsite şi ridicate droguri de risc, droguri de mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

La sediul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Galaţi vor fi aduse, în vederea audierii, 31 de persoane (22 dintre aceste persoane fiind consumatoare de droguri). La activităţi au participat şi jandarmi din Galaţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.