Mama lui Șova a pierdut procesul cu frații Micula

0

Mama fostului ministru Dan Şova, Ana Diculescu Şova, se află printre beneficiarii celor peste 11 milioane de euro, pe care Guvernul va trebui să-i dea casei de avocatură care a apărat România, în controversatul dosar Micula. Avocaţii au pierdut procesul, iar fraţii Micula vor primi o despăgubire de 85 de milioane de euro, informează Realitatea TV.

Concret, casa de avocatură din care face parte mama fostului ministru, Dan Şova, a reprezentat statul român în procesul pe care l-a pierdut cu fraţii Micula. Astfel, pe lângă cele 85 de milioane de euro pe care trebuie să le primească oamenii de afaceri, statul a mai achitat deja 11 milioane şi jumătate casei de avocatură. Informaţiile au fost prezentate de jurnalistul Mihai Pâlşu, în emisiunea Academia de Evaziune, moderată de Edward Pastia.

„La frații Micula nu numai că vom fi obligați, am înțeles că trebuie să plătim 85 de milioane de euro, da, că nu au obținut cât au dorit ei 220 milioane. Eu m-am uitat cât a costat statul factura avocaților. Nu te interesează treaba asta? 11,5 milioane de euro până acum. Avocați – Adriana Gaspar, Ana Diculescu Șova – mama domnului Șova (…) Ar fi prea golănească treaba să aflăm că, de fapt, au fost angajați de frații Micula ca să piarda procesul”, a declarat jurnalistul Mihai Pâlșu, în cadrul emisiunii Academia de Evaziune.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.