Cristi Minculescu revine în trupa Iris pentru două concerte

0

Cristi Minculescu va urca din nou pe aceeași scenă cu foștii colegi din Iris pentru a susține două concerte alături de celebra soprană Felicia Filip. Spectacolele vor avea loc la Cluj-Napoca (pe 22 mai) și la Târgu Mureș (pe 23 mai), făcând parte din programul festivităților pregătite pentru zilele orașelor respective.

Cristi Minculescu a plecat din trupa Iris în 2012, din cauza unor neînţelegeri cu foştii săi colegi. S-a mutat în Germania, dar nu a renunţat la muzică. În 2013, a format alături de Nuţu Olteanu, fostul său coleg din Iris, trupa Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Super Grup

„Aşa cum am mai spus, mutarea mea în Germania nu presupune deloc ruperea legăturilor cu ţara mea şi cu fenomenul muzical din România. Am spus-o şi o repet: am fost şi rămân deschis oricăror colaborări artistice. În acest sens am iniţiat legatură cu câţiva muzicieni germani, alcătuind trupa Lotus, am reluat contactul cu Nuţu Olteanu, fondator la trupei Iris şi, împreună cu doi muzicieni suedezi, am format ceea ce a fost numit un Super-grup, iar mai recent mi-am format propria trupă, alcatuită din muzicieni mai tineri dar deosebit de talentaţi:  Rareş Totu (chitară), Seby Yo (bass), Cosmin Farcaş (clape) şi Cătălin Cioarga (tobe), împreună cu care susţin cele mai multe concerte. Sigur că m-a bucurat oportunitatea de a mă reîntâlni pe aceeaşi scenă cu vechii mei colegi de la Iris şi cu Doamna Felicia Filip şi ne vom strădui cu toţii să oferim publicului momentele memorabile pe care şi le doreşte. Aşteptăm cu nerăbdare re-întâlnirea cu oamenii minunaţi din Cluj şi din Târgu Mureş şi sperăm să mai avem cât de curând astfel de ocazii speciale în care muzica ne uneşte!”, a declarat Cristi Minculescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.