Liderii PSD Giurgiu îl susţin ”politic și moral” pe Dragnea

Share:

Liderii PSD Giurgiu au anunțat într-o conferință de presă susținerea politică și morală față de Liviu Dragnea și adoptarea unei rezoluții în acest sens, anunță giurgiu-net.ro.
Au venit la întâlnirea cu presa preşedintele organizaţiei municipale, primarul Nicolae Barbu, tinerii Marian Mina, Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei, deputatul Florian Nicolae şi vicepreşedintele Cristian Marciu.

”Organizaţia Judeţeană Giurgiu a Partidului Social Democrat a luat act cu surprindere de decizia de condamnare a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Referendumului din 2012, şi îşi exprimă totodată susţinerea domniei sale atât din punct de vedere politic cât și moral.
Nu putem trece sub tăcere faptul că, în calitatea sa de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea a fost un susținător al proiectelor de dezvoltare al judeţului Giurgiu, fiind dealtfel singurul ministru care în urma întâlnirilor pe care le-a avut cu comunitățile locale, a sprijinit cu adevărat extinderea acestora prin alocarea de fonduri atât pentru finalizarea unor investiţii cât şi pentru demararea altora noi.
Democraţia şi statul de drept constituie o uniune indivizibilă. Astfel, fără a comenta decizia instanţei, ne punem totuşi întrebarea: Într-un stat de drept și într-o democrație construită cu greu, de când îndemnul la vot constituie o infracțiune? Este un lucru care va trebui lămurit până la următoarele alegeri.
Președinții, primarii, conducerea organizației sunt alături de domnia sa din punct de vedere politic”, se arată în rezoluție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.