Vreme extremă în toată țara

Share:

A fost rupere de nori în Bucureşti şi în ţară. Mai mulţi copaci au căzut după furtuna care s-a abătut asupra Capitalei, iar pasajele din zonele centrale ale oraşului au fost inundate.

Şi traficul a fost dat peste cap. Ploaie torenţială a fost şi la Reşiţa. În câteva minute asflatul a fost acoperit de grindină. Vremea extrema a fost şi în sudul Republicii Moldova, unde ploaia cu gheaţă a distrus zeci de hectare de culturi agricole, informează B1 TV.

Vremea rea i-a luat prin surprindere pe bucureşteni. Ploaia din Capitală a pus la pământ 11 copaci iar cinci maşini au fost avariate. Şi traficul a fost dat peste cap în Bucureşti. În doar câtvea minute intersecţiile principale din oraş s-au blocat.

A plouat abudent şi la Reşiţa, în judeţul Caraş Severin. Grindina a făcut ravagii. Bucăţile de gheaţă erau de mărimea oului de prepeliţă. Ploi torenţiale s-a abătut asupra întregului judeţ.
De vreme extremă au avut parte şi oamenii din sudul Republicii Moldova. În mai puţin de o jumătate de oră, o ploaie cu gheaţă a distrus zeci de hectare de viţă de vie şi culturi agricole.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.