Zdob și Zdub și Triggerfinger, la Arenele Romane

Share:

Cea de-a doua ediție a Festivalului Shine, un eveniment ce își propune să aduce cele mai bune trupe românești de alternative rock și indie, se desfășoară sâmbătă și duminică, la Arenele Romane din București.

Pe lângă unele dintre cele mai bune formații de rock alternativ din România, pe afișul festivalului se află și un invitat din străinătate — trupa rock Triggerfinger (Belgia), care este programat să cânte în prima zi a festivalului, începând cu ora 23,50.

Porțile Festivalului Shine se deschid sâmbătă, de la ora 16,30, iar prima trupă care va urca pe scenă va fi Stema, de la ora 17,00, urmată de Velosonics (ora 17,40), Roadskill Soda (ora 18,20), Toulouse Lautrec (ora 19,00), Grimus (ora 19,50), Coma (21,00) și Zdob și Zdub (22,20).

Duminică, spectacolele încep la 17,40 cu Up To Eleven. Urmează Pixels (ora 18,20), Aeon Blank (ora 19,00), Luna Amară (ora 19,50) și Șuie Paparude (ora 21,00). Headlinerii serii sunt trupa Vama, care poate fi văzută începând cu ora 22,20, și trupa din Republica Moldova, Alternosfera, care va urca pe scenă de la ora 23,50.

Abonamentele pentru Festivalul Shine 2015 pot fi achiziționate de pe site-urile iabilet.ro, myticket.ro și eventim.ro, dar și din magazinele UMAN, Muzica, Diverta, agențiile Perfect Tour și în rețeaua Eventim. Abonamentul de două zile poate fi cumpărat la prețurile de 45 de lei (Acces General) și 60 de lei (Golden Circle), iar biletele de o zi sunt disponibile la prețul de 35 de lei (Acces General). În ziua concertului, în limita stocului disponibil, biletele vor fi 50 de lei pentru Acces General și 70 de lei pentru Golden Circle.

Accesul în spațiul concertistic se face prin intrarea din Parcul Carol a Arenelor Romane și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Pentru copii sub șapte ani accesul este gratuit și este permis doar dacă sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). De asemenea, organizatorii le recomandă părinților să aducă pentru protecția auzului copilului căști speciale.

Este interzis în zona de festival: accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exterior, materiale inflamabile, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Vânzarea de produse în spațiul de concert se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Prețul unui jeton este de 6 lei, iar acestea nu pot fi returnate după festival.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.