Florin Pâslaru: Mai mulți parlamentari PNL vor veni în PSD!

0

Deputatul PSD Florin Pâslaru a declarat, la Galați, într-o conferință de presă, că în pofida unor zvonuri din presă, relația între Victor Ponta și Liviu Dragnea este „extrem de bună”.

„Eu vă spun realitatea, pentru că dacă v-aș minți tot s-ar afla. Deci, relația este extrem, extrem de bună între Victor Ponta și Liviu Dragnea. Victor Ponta, vă pot spune cu mâna pe inimă, când a anunțat decizia de a renunța la conducerea PSD, ne-a luat prin surprindere pe toți. A fost o decizie pe care am văzut-o la un singur alt om politic: Crin Antonescu, în momentul în care PNL nu a luat 20% în alegerile europarlamentare s-a retras. E un gest pe care ar trebui să-l facă mulți parlamentari. Eu, sincer, nu mă simt în stare. Deci, Liviu Dragnea va conduce partidul până la congres, deși nu este sigur dacă va fi congres sau nu. Probabil că 90% va fi. Nu se știe exact nici data congresului, chiar dacă în presă se vehiculează 19 noiembrie”, a precizat Pâslaru, relatează Romaniatv.net.

Deputatul PSD a mai spus că UNPR va rămâne în coaliție, iar o serie de parlamentari PNL ar dori să vină la PSD. „Eu vă spun că până la alegerile locale și parlamentare de la anul, UNPR va fi alături de noi și vom avea majoritate în Parlament. Sunt parlamentari din Opoziție care știu că nu vor mai fi pe liste de deputat în 2016 și care și-au manifestat dorința de a veni la noi”, a spus Pâslaru.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.