Gorghiu îi dă replica lui Ponta

0

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îi dă replica lui Victor Ponta, după ce acesta a ironizat-o pe Facebook, spunând că aceasta îi va cere probabil demisia după ce Messi l-a ignorat. 

Premierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla.

Miercuri, Ponta a postat un mesaj pe Facebook, iar Alina Gorghiu îi răspund pe aceeaşi reţea de socializare.”După demisia domnului Victor Ponta din funcția de președinte al PSD, dialogul politic între partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor. Dacă domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic împotrivă să participe și Victor Ponta la întâlnirile premergătoare, de pregătire a consultărilor politice, între staffurile tehnice și de specialitate ale partidelor, alături de ministrul Teodorovici.

Sunt convinsă, însă, că Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanții opoziției, având în vedere preocupările din ultima perioadă ale încă Prim-ministrului României.

Cu această ocazie, ar putea afla că după ce iei un cartonaș roșu de la opinia publică și propriul partid, părăsești terenul, nu te legi de bare”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.