„Domnişoara Julie”, la Parcul Titan

0

Pentru miercuri, 2 septembrie, Primăria Sectorului 3 a pregătit bucureștenilor filmul „Domnişoara Julie”, ce poate fi vizionat pe cel mai mare ecran gonflabil din România, în parcul Titan, începând cu ora 21.00. Experiența se anunță de neuitat, în condițiile în care ecranul are nu mai puțin de 120 de metri pătrați.

„Domnişoara Julie” prezintă povestea ce are loc într-un castel de ţară din Irlanda anului 1880. Într-o noapte de vară, domnişoara Julie (actriţa Jessica Chastain) lasă la o parte constrângerile sociale şi începe să flirteze cu valetul tatălui său (Colin Farrell). Prinşi într-un joc al seducţiei, cei doi dansează, beau şi îşi fac confesiuni. Amândoi animaţi în egală măsură de atracţie, dar şi de dezgust reciproc. „Miss Julie” descrie o luptă pentru putere şi dominare, mascată într-un joc al seducţiei şi al repulsiei.

Adaptare după piesa de teatru omonimă scrisă în 1888 de norvegianul August Strindberg, „Domnişoara Julie” a făcut parte în 2014 din selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Toronto.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.