Dragnea nu știe intențiile lui Ponta

0

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că, dacă Victor Ponta îşi va dori un post de conducere în PSD la congresul din această toamnă, va avea toată susţinerea, însă spune că nu ştie care îi sunt acum intenţiile premierului.

„Victor Ponta are susţinerea mea în continuare şi a partidului ca prim-ministru. (…) Important este să-şi dorească el (o funcţie de conducere – n.r.). Important e ca Victor Ponta să fie susţinut de mine şi de partid şi dacă Victor va dori să fie într-un post de conducere în PSD va avea toată susţinerea mea, cum a avut-o tot timpul, fără ezitare”, a spus Liviu Dragnea, la Europa FM.

Liderul interimar al PSD a mai susţinut că nu ştie care îi sunt acum intenţiile lui Ponta, dar ştie că este „preocupat de guvernare”.

Pe 10 august, premierul Victor Ponta a declarat că el nu va candida la Congresul PSD din această toamnă şi îl va susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al PSD, liderul interimar al partidului fiind „foarte bun” pentru a ocupa această funcţie. „Liviu Dragnea e foarte bun pentru funcţia asta (şefia PSD – n.r.), eu am responsabilitatea guvernării. (…) Îl susţin pe Liviu, dacă aşa l-au votat colegii mei”, a spus Ponta, la România TV, precizând că exclude varianta unei „trădări” a lui Liviu Dragnea.

Premierul a mai precizat că el nu va candida la Congresul care va fi organizat în această toamnă, dar nu exclude o revenire în fruntea PSD pe viitor. „Eu nu candidez anul acesta. Că n-o să mai candidez niciodată? Nu pot să vă spun aşa ceva, politica e un sport de lungă durată”, a comentat Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.