Premiile Radar de Media și-au desemnat câștigătorii

0

Mirela Boureanu Vaida, Andra și „Știrile ProTV” cu Andreea Esca s-au numărat printre câștigătorii premiilor Radar de Media, eveniment care a avut loc miercuri seară în Capitală.

Premiile au fost acordate în urma voturilor exprimate pe site-ul radardemedia.ro. Votarea s-a încheiat în data de 28 septembrie după un proces în cadrul căruia cititorii site-ului au avut posibilitatea să propună nominalizările și să își voteze favoriții la cele 15 categorii alese de redacția Radar de Media.

Trofeul Radar de Media pentru cel mai bun prezentator sau cuplu de prezentatori TV a fost acordat vedetelor Pavel Bartoș și Smiley, pentru show-ul „Românii au talent”, de la ProTV. Pe locul al doilea și al treilea s-au clasat Mirela Boureanu Vaida (Antena 1), respectiv Teo Trandafir (Kanal D).

Premiul pentru cel mai bun show de divertisment a revenit emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1), iar premiile al II-lea și al III-lea emisiunilor „Românii au talent” (ProTV) și „Vocea României” (ProTV).

Premiul pentru „cea mai sexy vedetă masculină” a fost acordat, în urma votului publicului, lui Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului „WoWBiz” de la Kanal D. Pe locul al doilea respectiv al treilea s-au clasat Dorian Popa și Radu Vâlcan.

Premiul pentru cel mai bun reality show a fost acordat pentru producția Antena 1 — „Mireasă pentru fiul meu”. Pe locurile al doilea și al treilea în preferințele publicului s-au regăsit emisiunile „Visuri la cheie” (ProTV) și „Poftiți pe la noi” (Antena 1).

Premiul pentru cea mai bună emisiune de televiziune cu frecvență zilnică a fost acordat producției ProTV „La Măruță”. Pe locurile II și III, la această categorie, s-au clasat „Neața cu Răzvan și Dani” (Antena 1) și „WoWBiz” (Kanal D).

„Cea mai sexy vedetă feminină” a fost votată Lora, pe locul al doilea și al treilea regăsindu-se Mirela Boureanu Vaida, respectiv Antonia.

Trofeul Radar de Media pentru „Melodia anului” a revenit Deliei, pentru „Pe aripi de vânt”. Aceasta a fost urmată, în preferințele votanților, de Costi cu „Habibi (I Need Your Love)” și Andra feat. Liviu Teodorescu pentru „Așa e dragostea”.

Premiul pentru „cel mai bun serial TV difuzat în România” a fost acordat producției Kanal D „Trădarea”. Pe locurile II și III s-au clasat „Dila” (Kanal D) și „Las Fierbinți” (ProTV).

Cea mai bună platformă de știri/ publicație online a fost desemnată libertatea.ro, urmată de stirileprotv.ro și ziarulrealitatea.ro.

Emisiunea „Știrile ProTV” prezentate de Andreea Esca a fost votată „Cel mai bun jurnal de știri” și a fost urmată, în preferințele votanților, de Observator Antena 1 și Știrile Kanal D.

Cel mai bun blog al anului a fost desemnat radufconstantinescu.ro, urmat de paginile „alexchermeleu” și „teotrandafir”.

Cea mai bună emisiune informativă a fost votată „România, te iubesc!” (ProTV), urmată de „Asta-i România” (Kanal D) și „Ora de Business” (TVR 1).

Premiul pentru „Artistul anului” i-a fost acordat Andrei. Pe locurile al doilea și al treilea s-au regăsit Alina Eremia și Delia.

Cea mai bună emisiune radio a fost votată „Morning Zu” cu Daniel Buzdugan și Mihai Morar (Radio Zu). Pe următoarele două locuri s-au clasat „Sound of Silence” (Radio Gold FM) și „Râzi cu Sergiu și Andrei” (Kiss FM).

Premiul „New Entry 2015 în televiziune” a revenit reality show-ului ProTV „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pe locurile II și III s-au clasat „Insula iubirii” (Antena 1) și „Ferma vedetelor” (ProTV).

Marele premiu al Galei Radar de Media i-a revenit Mirelei Boureanu Vaida (Antena 1).

În cadrul galei au fost acordate premii speciale și acestea au revenit Adei Vertan — producător al Festivalului Callatis, artistului plastic Lucia Condrea și muzeului care îi poartă numele, canalului de televiziune SensoTV, grupului Vacanța Mare (Kanal D), lui Victor Rădulescu — realizatorul emisiunii „Săptămâna turistică”, actriței Maia Morgenstern și Iuliei Albu.

Printre cei prezenți la evenimentul care a avut loc miercuri seara, la un hotel bucureștean, s-au numărat Andreea Esca, Dan Helciug, Ozana Barabancea, Cătălin Măruță, Maia Morgenstern și Cabral. Momente muzicale live au fost interpretate de Ianna Novac, Yanka, IRRA, Cat Sinner, Dorina Vasilashko și Bedda Band

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.