Politic — 19 octombrie 2015
Dragnea va discuta cu Iohannis despre schimbarea lui Ponta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, că, în situația în care președintele Klaus Iohannis va invita PSD la consultări la Palatul Cotroceni, social-democrații vor onora invitația, inclusiv dacă subiectul discuțiilor va viza schimbarea premierului.

“Orice invitație care va veni din partea președintelui României la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitație, pe orice temă”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la finalul lucrărilor Congresului extraordinar al PSD, relatează Romaniatv.net.

Întrebat dacă va participa inclusiv la negocieri pentru schimbarea premierului, Dragnea a replicat: “Președintele României, ales de peste șase milioane de români, dacă va face o invitație la PSD, această invitație va fi onorată pentru orice fel de discuție. Noi nu ne permitem să refuzăm o invitație la dialog. Eu fac invitație la dialog de aproape o lună de zile. Bineînțeles că participăm la orice fel de discuție”.

El a subliniat, totodată, că “PSD nu poate să facă președintelui o invitație” la discuții.”În mod normal, civilizat este ca de acolo (Palatul Cotroceni — n.r.) să vină invitațiile. Mai mult decât invitațiile publice, chiar nu am ce să fac”, a spus Dragnea.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *