Peste 125.000 de vizitatori la Târgul Gaudeamus

Share:
Gaudeamus 2015 s-a încheiat duminică seară. La târg au fost peste 125.000 de vizitatori care au cheltuit 3,2 milioane de euro pe cărţile preferate. Ultima zi a fost un adevărat act de curaj să te aventurezi printre standurile foarte aglomerate de la Romexpo.
Marina Almăşan descrie în 200 de pagini o ţară cum nici nu ne imaginăm. Volumul „Zgârie-Norii din Shanghai” este conceput ca un jurnal de călătorie: pe zile, ore şi locuri de neuitat. Cititorul descoperă, pas cu pas, un oraş parcă din viitor.Realizatoarea TV este hotărâtă să mai călătorească şi să mai lanseze alte cărţi.
După „Muşte pe parbrizul vieţii. Nou catalog de perle” sau „Noi vorbim, nu gândim”, omul care trăieşte în cartierul Balta Albă şi se visează la Roma vine cu o carte care încă miroase a tipar. Radu Paraschivescu a explodat, în scris.
Autorul vorbeşte despre treptele abjecţiei, indiferent de faptul că „subiectul” vine din lumea presei, cea politică sau din management. Fiecare dintre cele „7 gesturi” vorbeşte despre nişte metehne naţionale şi descrie felul în care România s-a descompus.Târgul Gaudeamus este organizat anual de Radio România. Cele 300 de edituri au făcut zilele acestea reduceri şi de 85 la sută de la târg.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.